tiistai 15. toukokuuta 2012

Sensevieria " Golden Hahnii"

Uskokaa tai älkää mutta tämä viherkasvi on koottu paperista!



Tulostin mallin netistä, leikkasin ja liimasin ja tässä on lopputulos! Upea mielestäni!


Täältä löytyy Canonin Creative Park jossa todella paljon malleja tulostettavaksi ja koottavaksi.  Linkki ohjaa suoraan kasvin sivuille. Sivustolta löytyy myös skräppäykseen kaikenlaista kivaa.

Tietysti Canonilla on tarkoituksena saada asiakkaat tulostamaan paljon malleja. Siitä seuraa paperin ja musteiden ostamista. Mutta mallit ovat aivan uskomattomia! Kannattaa tutustua!

Jos haluat avata ja tallentaa malleja, niin huomaa valita A4-mallit ja kokousohjeet. Mallit voi tallentaa kätevästi myös itsellesi, ne ovat PDF muodossa.

Meillä on Canonin tulostin ja kokeilin eri malleja eri tarkkuuksilla. Mielestäni normaali tarkkuus riittää, koska korkea tarkkuus on hidas ja kuluttaa mustetta ihan älyttömästi. Kannattaa kokeilla että miltä jälki näyttää milläkin asetuksella omalla tulostimella.

Paperina käytin puolimattaa HP:n halpaa 170 grammaista valokuvapaperia, jota mies ei kelpuuta valokuvien tulostamiseen (Ei toista värejä tarpeeksi tarkkaan). Tätä paperia ei kannata nuuttauksen jälkeen vetää teräväksi, koska pinta saattaa murustua.

Liimana käytin Anita´s Tacky Glue:ta, Olen ostanut sen Lumikellot.fi (Kädentaito-messuilta), mutta saatavilla myöskin heidän verkkokaupasta. Suht nopeasti kuivuva ja soveltuu kiiltäville pinnoille. Käytän tätä samaa liimaa origamikukkapalloissa.






1 kommentti: