perjantai 15. elokuuta 2014

Raidallisia hamahelmiä!

Surffailen nettiaalloilla päivittäin ja aina joskus tulee vastaan hauskoja ja uusia juttuja. Niin kävi heinäkuussa, kun etsin pimeässä hohtavia "hama"-helmiä. No niitä en muissa kuin jo olevissa väreissä löytänytkään, mutta löysin raidallisia helmiä. Kyllä! raidallisia helmiä, jotka sulatetaan samalla tavalla kuin Hama-helmet.

Tässäpä valmiit tuotokset tehtynä pelkästään uusilla, pitää kokeilla vielä raidallisten ja yksiväristen yhdistämistä.
Raidalliset helmet ovat Eksuccessbrands.com/perlerbeads helmiä ja ihan vastaavia kuin tanskalaiset  Hama-helmet (siis suurinpiirtein saman kokoisia). Nämä raidalliset ovat (ja täytyy tilata) USA:sta. Heillä on verkkokauppa tuossa edellä mainitussa osoitteessa, josta saa tilauksen tehdä. Luottokortti täytyy olla. Näitä pusseja taitaa olla myös myynnissä Ebay.com:ssa, jolloin toimii PayPal.

Tilasin 12 väriä  ja vielä kahdet pinsetit. Kappalehinnaksi tuli 3,10€ pussi. Sisältäen postituksen suomeen ja tullille maksetun alv:n. Olen ostanut Suomesta 2,90 €:lla pimeässä hohtavia helmipusseja, joten hintaero ei ole merkittävä.

Paketti tuli USA:sta suoraan tulliin (koska oli yli 20€ arvoinen) ja sieltä tullimaksun jälkeen postiin. Tullaus hoitui netissä (lelut, koottavat muovilelut, muistaakseni oli koodi).


Väriskaala tällä hetkellä.

Näille uusille helmille käyvät myös Hama-helmille tarkoitetut alustat. Tosin perhosalustassa piti ottaa pari helmeä pois, jotta helmet sopivat tiukkaan alustaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti