perjantai 25. tammikuuta 2013

Nauhojen säilytysratkaisuja

Olen gookkeloinut erilaisia mahdollisuuksia säilyttää nauhoja, joita muutama metri löytyy varastoista.

Tässä postauksessa näytän millaisiin ratkaisuihin olen päätynyt. Ensimmäisenä ostin alla olevia pahvilaatikoita. Tutkiessani tarkemmin, netin syövereistä löysin sitten loppujen lopuksi nuo pötkylät, joihin nauhat rullataan sisälle.








Tässä tämä kaikkein mukavin tapa säilyttää nauhoja järjestyksessä ja ottaa jopa mukaan. Tämä on Kanadassa valmistettu systeemi.

Tilasin itse Ebay:n kautta aloitussetin, johon kuuluu yksi "tarjotillinen". Eli alla näkyvä päällimmäinen "tarjotin". Siihen sisältyi itse kerintävempele, muutama väliseinä ja 5 kpl:tta pötköjä ja läpinäkyvä" tarjotin". Lisäksi tilasin samalla lisää yhden "tarjottimen" ja väliseiniä.

Jokainen pötkö on jaettu 6 samanlevyiseen osaan, eli periaatteessa siihen voi rullata 6 eri nauhaa. Mutta niin kuin tuosta mustien nauhojen pötköstä näkyy, voi pienten väliseinien avulla laittaa kaksi kapeaa nauhaa samaan lokeroon. Pötkössä on yhtenäinen kansi, joka napsautetaan kiinni. Nauhoille jää rako, josta sitä on helppo vetää. Levein nauha, joka voidaan pötköön laittaa on 2,2cm.




Alla olevassa kuvassa on isäni tekemä, minulle vasta tulossa oleva nauhateline. Selitin ja näytin netistä kuvia tällaisesta ja hän sen nikkaroi mulle. Tähän telineeseen tulee kaikki kelalla olevat nauhat. Tuossa ne pysyvät ojennuksessa ja siitä on helppo katsoa valikoimaa, kaikki näkyy kerralla, eivätkä sotkeennu keskenänsä.

 

2 kommenttia:

  1. Laitatko sitten kuvan, kun olet telineen saanut ja siihen nauhat lisännyt. T. Mervi

    VastaaPoista
  2. Hei! Onkohan tuota pötkylää vielä olemassa. Muistaisitko miten löysit tuon, hakusanat tms.??

    VastaaPoista